sobota, 11 kwietnia 2015

Tasty breakfast

W Barcelonie Agatita codziennie rano je owsiankę na dobry początek dnia. Postanowiłam przyrządzić swoją wersję...
  • Szklanka mleka
  • Płatki owsiane (ile kto lubi)
  • 1 banan
  • 2 łyżki zmielonych wcześniej orzechów włoskich, siemienia lnianego i nasion słonecznika
  • 1 łyżka owocòw goi
1. Mleko zagotować + płatki -> 5 min gotować.
2. Dodać pokrojonego banana + zmielone bakalie.
3. Posypać owocami goi.
4. Zjeść.
5. Czerpać przyjemność z sytości po posiłku.


3 komentarze:

  1. U mnie codziennie owsianka na śniadanie. W różnych wersjach. Dzisiaj pieczona czekoladowa z gruszkami i imbirem. Na pewne wypróbuję Twój przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda bardzo smacznie :) a jagody goji są wspaniałym urozmaiceniem!

    OdpowiedzUsuń