W Barcelonie Agatita codziennie rano je owsiankę na dobry początek dnia. Postanowiłam przyrządzić swoją wersję...
- Szklanka mleka
- Płatki owsiane (ile kto lubi)
- 1 banan
- 2 łyżki zmielonych wcześniej orzechów włoskich, siemienia lnianego i nasion słonecznika
- 1 łyżka owocòw goi
1. Mleko zagotować + płatki -> 5 min gotować.
2. Dodać pokrojonego banana + zmielone bakalie.
3. Posypać owocami goi.
4. Zjeść.
5. Czerpać przyjemność z sytości po posiłku.
2. Dodać pokrojonego banana + zmielone bakalie.
3. Posypać owocami goi.
4. Zjeść.
5. Czerpać przyjemność z sytości po posiłku.
Smaczne jedzenie :)
OdpowiedzUsuńU mnie codziennie owsianka na śniadanie. W różnych wersjach. Dzisiaj pieczona czekoladowa z gruszkami i imbirem. Na pewne wypróbuję Twój przepis :)
OdpowiedzUsuńwygląda bardzo smacznie :) a jagody goji są wspaniałym urozmaiceniem!
OdpowiedzUsuń